Cégünk története

Cégünk, a WEBIMEX LTD. már a 2010es év óta, a minőségi termékeknek és szolgáltatásoknak köszönhetően érkezett sikeresen a cseh és a szlovák piacra. Főként a kert- és kertkarbantartási termékeink (különösen árnyékolóhálók, műnád, sövények, füves szőnyegek, fűburkolatok, kerti szerszámok stb.) kivitelezésére koncentrálunk.

Idén cseh fióktelepet hoztunk létre (WEBIMEX LIMITED - fióktelep). Ugyanakkor cégünk idén más külföldi piacokra is kiterjedt, nevezetesen Szlovákiába és Lengyelországba. A szlovák és a lengyel vásárlók vásárolhatnak a www.webimex.sk és a www.webimex.pl címen.

Nincs egy gigantikusan nagy 500 fős cégünk, de meg tudunk felelni  a legszigorúbb ügyfelek - köztük a városok, az önkormányzatok és az állami szervezetek – határidejeinek is, ahol szabadalmaztatott hókerítéseket is biztosítunk. Ezt a terméket 2005 óta a TENAX szabadalmaztatta, amelyet képviselünk. Méltányos és szakmai megközelítésünknek köszönhetően a kiskereskedelmi hálózatunk folyamatosan bővül.

Minden termékünk megfelelően certifikált, atesztált és szabadalmaztatott. Hisszük, hogy a következő referenciák kiválasztása meggyőzi Önt szolgáltatásaink minőségéről és az egyes projektek szakmai megközelítéséről.

 

Ecommerce Europe Trustmark

Mindig próbáljuk javítani szolgáltatásainkat. Ezért szereztünk egy nemzetközi  Ecommerce Europe Trustmark tanúsítványt. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy garantáljuk:
• elismert bizalmi jelet
• biztonságos vásárlást
• az e-shop folyamatosan ellenőrzi a megfelelőséget
• ha problémát tapasztal, és nem talál megoldást, lépjen kapcsolatba az Ecommerce Europe Trustmark-kal.

TENAX - 7 év a Cseh Köztársaságban

Ebben az évben a 7. évet ünnepeljük, amióta cégünk elkezdte forgalmazni az olasz TENAX márkát a Cseh Köztársaságban. A kezdetek nem voltak könnyűek, de kitartásunk kifizetődött. Ma a TENAX szavat szinte mindenki ismeri, és ennek nagyon örülünk.

 

Megbízható ügyfél

Önöknek köszönhetően kaptunk egy "Megbízható ügyfél" tanúsítványt. Tudjuk, időnként nem könnyű velünk, és néha "hibák" is történnek. Mindazonáltal a lehető legjobb megoldást keressük.

Etikai APEK Kódex

Az  APEK Kódex  célja, hogy javítsa az online vásárlók tudatosságát a megrendelt áruk szállításáról. A kereskedők maguk is feliratkozhatnak a Kódexre, és önként kötik  magukat a termín betartásához. Mi ezt megtettük.

Támogatás

Ostrava fiatal reményeit támogatjuk. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, és örülünk, hogy nem ülnek otthon. Friss levegőn vannak, és nem ülnek a számítógépnél, mint mi. :-)

APEK tagság

Az APEK Egyesület tagjai lettünk. Ez egy következő logikus lépés. Ezt azért tettük, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű online értékesítési szolgáltatást nyújthassuk, folyamatosan javíthassuk és lépést tartsunk az internetes hírekkel. Az APEK tagoknak meg kell felelniük az alapszabályoknak, meg kell határozniuk a megfelelő szállítási határidőket és javítaniuk kell ügyfeleik feltételeit.
... épp ezért vagyunk az APEK tagjai. ;-)

EKOKOM

Cégünk részt vesz a visszavételi, válogatási és helyreállítási rendszerben. Megpróbál legalább részben hozzájárulni a természet védelméhez.

MALL.CZ

A MALL.CZ partnerként választotta cégünket. Termékeinket a www.mall.cz oldalon is megvásárolhatja.

VÉDJEGY

Cégünk régóta igyekszik feltűnni ügyfeleinek. Már régóta nem vagyunk ismeretlenek, és termékeink iránti érdeklődés gyakran meghaladja a mi és beszállítóink  raktár- és termelési kapacitását. Ez azért van, mert már régóta ismert, jó minőségű támogatást és minőségi termékeket állítunk elő magas szinten, és úgy döntöttünk, hogy újabb logikai lépést teszünk a védjegy regisztrálásában. A WEBIMEX már márka. Ezzel nem ér véget. Emellett természetesen dolgozunk annak érdekében, hogy javítsuk szolgáltatásainkat, támogassuk a végfelhasználókat és a nagykereskedelmi ügyfeleket.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.