GP FLEX 1400 gyepszőnyegháló (2m x 5m) U-csap - rögzítővel

Kód: 1A106492BAL
Nincs értékelés
Márka: TENAX
42 401 Ft / role 35 042 Ft ÁFA nélkül
Rendelésre

Az egyedülálló gyepszőnyeg maximális terhelhetősége 5 tonna! Ez az egyik legolcsóbb megoldás az ön parkolóhelye, vagy a házhoz vezető út kivitelezéséhez. EVA-habbal van erősítve, így akadályozza a kerékcsúszást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

GP FLEX 1400 gyepszőnyegháló

Részletes termékleírás

GP FLEX 1400 gyepszőnyegháló
Az egyedülálló gyepszőnyegháló maximális terhelhetősége 5 tonna! Ez az egyik legolcsóbb megoldás az ön parkolóhelye, vagy a házhoz vezető út kivitelezéséhez. EVA-habbal van erősítve, így akadályozza a kerékcsúszást.

Az extrudált háló stabilizálja az altalajt, megerősíti a zöld  parkolóterületeket, parkolóhelyet és gyepes területeket, ahol a fű károsodhat az autóktól és a gyalogosoktól. Háromdimenziós szerkezetű, nagy sűrűségű polietilénből készül. Ez a termék teljesen közömbös, mind kémiailag (huminsavak, műtrágyák, stb) és a biológiailag (mikroorganizmusok, baktériumok, stb.) is , teljes egészében újrahasznosítható. A szőnyeghez csomagolunk 3db u – csapot / m2.

 Ez a  gyepszőnyeg valójában egy műanyag háló a pázsit erősítésére, amelyeket a közlekedés rongál. Gyártása két polymer koextrudálásával keltkezik: nagy sűrűségű polietilén - amely a terméknek a nagy ellenállást adja, és az EVA hab - amely lehetővé teszi a jármű csúszásmentességét. Köszönet a hálózati struktúrájának és különleges mechanikai tulajdonságainak, alkalmas füves parkolók, járdák, lakókocsis parkolók vagy kerti gépek parkolójának füvesítéséhez.

 A szőnyeg fektetésének rövid leírása

FÜVES  TERÜLET
• igazítsa a felületet, amelyre a szőnyeget helyezi. Az alapnak egyenesnek és szilárdnak kell lennie.
• Mielőtt rögzítené a szőnyeget, javasoljuk kibontani, széttekerni és több u- pinnel rögzíteni.
• Helyezze a szőnyeget az előkészített alapra, és rögzítse fokozatosan, kb. 350mm távolságban. Fektetés közben ügyeljen arra, hogy a szőnyeg megfelelően szét legyen húzva.
• Több tekercs telepítésekor helyezze a másik tekercset úgy, hogy a tekercsek ne fedjék egymást.
• A szőnyeg a rögzítés után azonnal használható. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy ha a szőnyeg nics eléggé benőve fűvel, eső vagy jég esetén a vonóerő csökkenhet, és funkciója nem lehet 100%.
• A növekvő fű a szokásos módon van vágva. Csak a vágási magasságot kell beállítani nagyobb magasságra az első 2-3 vágásnál.

ÚJ ÉLŐ TERÜLET
• igazítsa a felületet, amelyre a szőnyeget helyezi. Az aljzatnak egyenesnek és szilárdnak kell lennie.
• az előkészített felületen a háló elhelyezése előtt vagy után is el lehet vetni a füvet.
• Folytassa a fektetést úgy, mintha füves felületre helyezné.


navod-rohoze

Kiegészítő paraméterek

Kategória: GP FLEX 1400
Garancia: 5
Šířka: 2m
Délka: 5m

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.