Nagykereskedelem

NAGYKERESKEDELEM

 Nagykereskedelmi ügyfeleinkké csak az a vállalkozó válhat, (aki megkapja az összes előnyt és kedvezményt) aki kereskedők, e-shop szolgáltatók, kert- és kertészeti központok tulajdonosa, akik kertészek, kertek kivitelezői, fejlesztők, építési és szerelési cégek. A regisztráció egyszerű és gyors, és itt is megteheti.

További kérdésekért lépjen kapcsolatba velünk:

Radek Šulc, 723729439, info@webimex.cz

Forgalmazási korlátozások

Hazánkban nincsenek forgalmazási korlátozások.

 

MIÉRT ÉPP VELÜNK EGYÜTTMŰKÖDNI

- Cégünk számos jelentős külföldi vállalat importőre és képviselője
- Természetes a tanácsadás és a konzultáció
- érdekes visszatérítési feltételekkel rendelkezünk
- minden választék megfelelõen tanúsított, megfelel minden szabályzatnak és engedélynek
- A megbízhatóságunkat a főbb ügyfeleink, köztük a városok, az önkormányzatok és az állami szervezetek listája bizonyítja

A NAGYKERESKEDELMI EGYÜTTMŰKÖDÉST EBBEN A SORTÁBAN SZOLGÁLJUK

fűszőnyeg, fűcsempe, műsövények, műrattan, műgyep, fóliák, szövet, geotextília, védőfóliák, téli védőburkolatok növényekre, szőtt árnyékoló hálókat, díszes konstrukciók, ágyasszegélyek, fém kerítés, műanyag kerítés, kerti szerszámok stb.

XML FEED

Nagykereskedelmi partnereinknek kínáljuk üzletünk adatainak szinkronizálását xml-feedjével. Arról van szó, hogy összeköti az üzletét a boltunkkal. Az elv az, hogy lehetővé teszi, hogy információkat szerezzen a termékekről elektronikus formában, amit az ön boltjában kínálnak.

Az általunk szolgáltatott adatok átalakításra kerülnek az eshop. Ez azt jelenti, hogy a termékek megjelennek az ön üzletében és a miénkben is. Köszönet az xml feed-nek, minden információt megkap a termékekről, azaz az árat, rendelkezésre álló készletek számát és a fényképeket.

Az xml-feed egyik nagy előnye az adatok időszerűsége és az árukkal kapcsolatos információk. Az xml-feed naponta többször frissíti az árukkal kapcsolatos információkat. Azt javasoljuk, hogy csak kisebb változtatásokat hajtson végre az importált címkéknél, hogy a keresők feléről ne kerüljön senki hátrányba.

espositori-tenax

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.